Asus Zenfone 4 Pro için Android Oreo Güncellemesi Başladı

Asus, 2017 amiral gemisi Zenfone 4 Pro modeli için Android 8.0 Oreo güncellemesini yayınlamaya başladı.

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi Asus, bu sıralar yeni Zenfone 5 serisini piyasaya sunmakla meşgul ancak şirket, önceki modelleri için de yazılım güncellemesi çalışmalarını ihmal etmiyor. Yepyeni tasarım anlayışı ile Zenfone 5 ailesini gün içinde süne çıkaran Asus, geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu Zenfone 4 modelleri için de Android 8.0 Oreo güncellemesini kullanıma sunmaya başladı. 

Asus, Zenfone 4 Pro akıllı telefonu için yeni bir güncellemeyi yayınlamaya başladı. Güncelleme, V15.0410.1802.34 sürüm numarası ile geliyor ve en büyük özelliği ise Android 8.0 Oreo güncellemesini ve yeniliklerini getiriyor olması. 

Asus Zenfone 4 Pro için yayınlanan Android 8.0 Oreo güncellemesi, standart Oreo yeniliklerinin  yanı sıra ayrıca güç tüketimi iyileştirmeleri, "Uzun ekran görüntüsü" işlevinin eklenmesi, daha kolay ayarlanan arayüz tasarımı ve PlayTo işlevi için Cast işlevinin değiştirilmesi gibi değişiklikleri de içeriyor.

Güncelleme ile birlikte Asus Zenfone 4 Pro modeline gelen tüm değişiklikleri incelemek için buradaki Asus destek sayfasından inceleyebilirsiniz. Asus, güncellemenin tüm telefonlar için otomatik olarak indirilebilir duruma gelmesinin bir hafta kadar sürebileceğini belirtiyor. 

Whatsapp