Asus Zenfone 4 Max satışları N11.com'da başladı

Tayvan merkezli akıllı cep telefonu üreticisi olan Asus'un Zenfone 4 Max olarak isimlendirdiği modeli n11.com üzerinden satışa çıktı.

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi olan Asus, kısa bir süre öncesinde Zenfone 4 Max olarak isimlendirdiği akıllı cep telefonu modelinin tanıtımını gerçekleştirmişti. Yüksek batarya ömrü ve çift arka kamera gibi teknik özelliklerle dikkatleri üzerine çeken bu cihaz, firma tarafından bugüne kadar geliştirilen en güçlü modellerden birisi olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

5.5 inç genişliğinde olan ve 720p HD çözünürlüklü görüntü oluşturabilen IPS dokunmatik panel üzerinde şekillenen cihaz, 64 bit Snapdragon 430 işlemci ile Adreno 505 GPU'sundan gücünü alıyor. 32 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelen cihazın arka yüzünde yer alan kameralardan birisi 13 MP ve bir diğeri ise 5 MP çözünürlüğünde.

Kutusundan Android 7.1.1 işletim sistemi ve 5.000 mAh kapasitesindeki batarya ile birlikte çıkan cihaz tek şarjta 2 güne kadar kullanım süresi sunarken, ön yüzünde de LED flaş desteği sunan 8 MP çözünürlüklü kamerayla birlikte geliyor.

İçerdiği detaylarla birlikte üst düzey bir kamera performansı sunmayı başaracak olan Asus Zenfone 4 Max isimli cep telefonu, orta segment kullanıcılarının dikkatlerini üzerine çekmeyi başaracakken bugün itibariyle n11.com'da 1.359 Türk Lirası fiyat etiketiyle alıcılarını bekliyor.

Whatsapp