Asus ZenFone 4 Max İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Asus'un yeni amiral gemisi serisi cihazlarından Asus ZenFone 4 Max için yeni bir sistem güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Asus, ZenFone 4 Max modeli için yeni bir yazılım güncelleştirmesi göndermeye başladı. Asus yayınladığı bu tarz sistem güncelleştirmeleri ile kullanıcılarını mutlu etmeyi başarıyor. Bu yazılım güncellemesi özellikle ZC520KL model numarasıyla ZenFone 4 Max modeli için dağıtılmaya başlandı.

Güncelleme, kullanıcıların şarj olurken LED göstergesinde yaşadığı sorun için bir düzeltmeyi beraberinde getiriyor. Sorun bu güncelleme ile giderildi. Ayrıca, güncelleme, Asus ZenFone 4 Max modelinin Bluetooth kulaklık aracılığıyla gelen ses kalitesi için iyileştirmeleri de getiriyor. 

Güncelleme, bir OTA güncellemesi olup sürüm numarası 14.2016.1708.341 olarak gelmektedir. Güncelleme kısa süre içerisinde kademeli olarak bütün Asus ZenFone 4 Max modellerine ulaşmış olacak, ancak güncellemeyi manuel olarak da kontrol etmenizi öneririz. Bunu yapmak için, cihaz ayarlarına gidin ve telefon hakkında kısmına girerek yazılım bölümünden güncellemeyi elle kontrol edin.

Asus ZenFone 4 Max güncellemesini yapmadan önce mutlaka kararlı bir WiFi ağına bağlı olduğunuzdan emin olun. Bu sayede gereksiz veri ücretlerinden kaçınmış olacaksınız. Ayrıca güncellemeyi yapmadan önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğuna emin olun. Aksi halde güncelleme sırasında cihazınız kapanırsa brick olabilir ve kurtarması zor bir hale gelebilir.

Güncelleme cihazınızın genel performansını arttıran arka planda yapılan kod değişikliklerini de içeriyor. Bu sayede daha akıcı ve sorunsuz çalışan bir cihaza sahip olacaksınız. Yani yeni ZenFone 4 Max güncellemesini yapmanızı mutlaka öneriyoruz.

Whatsapp