Asus ZenFone 4 Geekbench Uygulamasında Snapdragon 660 İşlemcisi İle Göründü

Sızdırılan yeni bir görsel bize Asus ZenFone 4 modelinin Geekbench puanlarını gösteriyor. Listeye baktığımız zaman Asus ZenFone 4 cihazının Snapdragon 660 işlemcisi ile geleceğini görebiliyoruz.

Sadece birkaç gün önce Asus ZenFone 4 serisine ait beş yeni akıllı telefonun piyasaya sürüleceğinin haberini yapmıştık. Firma böylece ZenFone serisini genişletmeyi planlıyor. Bu beş akıllı telefondan bir tanesi, Geekbench performans testi uygulamasında ortaya çıktı. Asus ZenFone 4 adını taşıyan ve model numarası ASUS_Z01KD olan cihazın bazı teknik özelliklerini Geekbench listesi sayesinde öğrenmiş olduk.

Geekbench listesine göre sızdırılan yeni Asus ZenFone 4 modeli 2.21GHz saat hızına sahip 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 660 işlemcisi ile beraber geliyor. Cihazda ayrıca görselde görebileceğiniz üzere 4GB RAM belleği bulunuyor. Asus ZenFone 4 ayrıca yazılımın tarafında, Android 7.1.1 Nougat ile kutudan çıkacak. Cihazın diğer özelliklerine gelecek olursak Geekbench listesi bize bu konuda pek yardımcı olmuyor.

Daha önce ortaya çıkmış bir rapora göre ZenFone 4 modelinin iki değişik varyantı olacak. ASUS ZenFone 4 serisinde ASUS_Z01KDA ve ASUS_Z01KD kod adına sahip iki farklı model yer alıyor. Bu modeller arasında ZenFone 4 (ZE554KL), geçen yılki ZenFone 3'ün (ZE552KL) halefi olarak karşımıza çıkıyor.

ZenFone 4 serisindeki diğer dört cihaz ise ZenFone 4 Max (ZC554KL), ZenFone 4 Pro (Z01GD), ZenFone 4 Selfie (Z01M) ve ZenFone 4V (V520K) olarak biliniyor. Yakın tarihli bir rapora göre, şirket bu yeni ZenFone 4 modellerini bu ayın sonuna kadar piyasaya sürecek. Şirket kısa bir süre önce "tasarım yenilemesi ve verimlilik yükseltmeleri" nedeniyle bu akıllı telefonların piyasaya sürülmesini ertelemek zorunda kaldığını açıklamıştı.

Whatsapp