Asus, Zenfone 4 Akıllı Telefonların Satışına Ağustos Ayında Başlayacak

Asus'un duyurusunu yaptığı fakat ne zaman satışa sunulacağını açıklamadığı Zenfone 4 akıllı telefonların satışına, Ağustos ayında başlanacak.

Asus anavatanı Tayvan'da Haziran ayında düzenlenen Computex fuarında yeni akıllı telefonlarını duyurmayı gelenek haline getirmişti, ancak şirket bu yıl farklı bir yol seçti. Zenfone 4 serisi açıkça yakında piyasaya geliyor olacak ancak şu ana kadar sadece bir aile üyesi - Zenfone 4 Max - gün yüzüne çıktı. Ve muhtemelen diğer beş Zenfone 4 akıllı telefon da yakında piyasaya çıkacak. 

Tayvan'daki şirkete yakın kaynaklardan gelen en don bilgilere göre, Zenfone 4 akıllı telefonların Ağustos ayında, bir diğer deyişle Asus'un ilk hedefinin üzerinden dört ay geçtikten sonra kullanıma sunulacağı iddia ediliyor. Satılmaya başlanan ilk model muhtemelen Zenfone 4 Max olacak ve bu cihazdan sonra diğer üyelerin satışa sunulmasını da bekliyoruz.

Asus'un bu ayın sonlarına doğru bir kaç yeni Zenfone 4 akıllı telefonları daha duyuracağı yönünde söylentiler ortaya çıktı. Bu iddialar, akıllı telefonların Ağustos ayında piyasaya sürüleceği iddiaları ile de uyumlu görünüyor. Öte yandan Asus Zenfone 4 akıllı telefonların Avrupa ülkelerinde satışa sunulmasının ise Eylül ayını bulacağı iddia ediliyor. 

Bu yeni satışa çıkış yol haritası, Asus'un yeni iPhone'lara, Sony'nin IFA'da duyurulacak telefonlarına ve Samsung'un Galaxy Note 8'ine karşı piyasaya çıkmış olacak ve bu durum akıllı telefon satışı açısından Tayvanlı şirket için o kadar da iyi olmayabilir.

Whatsapp