Asus ZenFone 3 Laser için yeni bir tanıtım videosu sunuldu

Asus, tanıtım videoları ile akıllı telefonlarının önemli özelliklerini gözler önüne seriyor...

Akıllı telefon pazarında yer alan önemli Tayvanlı üreticilerden olan Asus, büyük bir donanım şirketi ve teknoloji dünyasında uzun bir süredir faaliyet gösteriyor. Bu sene yeni bir çok akıllı telefon modelini pazara sunan firmanın, son olarak sunduğu modeller arasında geçtiğimiz ay resmileşen Zenfone 3 Max ve Zenfone 3 Laser adındaki akıllı telefonlar da yer alıyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=TJ3xKjnDUp0

Zenfone 3 çatısı altında bir çok model sunulurken, Asus Zenfone 3 Laser özellikle de kamera yönün ile dikkatleri üzerine çekiyor. Cihaz 0.03s'de odaklanan Laser Auto-Focus teknolojisine sahip.

Asus, cihazları için tanıtım filmleri sunmaya devam ederken, yeni bir video da Assu Zenfone 3 Laser için geldi. Bu yeni videoda akıllı telefonun önemli yönlerine vurgu yapılıyor.

Cihazı hatırlayacak olursak eğer, Asus Zenfone 3 Laser, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik IPS LCD ekrana sahip. Akıllı telefon gücünü ise 1.4Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 430 yonga setinden almakta. Akıllı telefon 2GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ya da 3GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile tercih edilebiliyor.

Akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alıyor ve Selfie kamerası da 8MP olarak önde yer alıyor. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Asus Zenfone 3 Laser akıllı telefonun bataryası ise 3.000mAh.

Whatsapp