Asus Zenfone 3 Laser İçin Android 7.0 Nougat Güncellemesi Yayınlandı

Asus tarafından tanıtılan son amiral gemi telefonlardan birisi olan Asus Zenfone 3 Laser için firma tarafından Android 7.0 Nougat güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Tayvan merkezli bilgisayar ve donanım üreticisi olan Asus özellikle sattığı bilgisayarlar ile kullanıcılarının beğenisini kazanan ve son zamanlarda ürettiği telefonlar ile mobil pazarda adından sıkça söz ettiren bir firma oldu. Asus şık tasarım ve uygun fiyatlı telefonları ile kısa sürede milyonlarca telefon satmayı başararak adını üst sıralara yazdırdı.

Asus'un Ağustos 2016 yılında tanıttığı yeni amiral gemisi cihazlarının arasında yer alan Zenfone 3 Laser 5.5'' Full HD ekran, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi, Snapdragon 430 işlemci, 13MP ana kamera, 8MP ön kamera, 32/64 GB dahili hafıza, 2/4 GB RAM ve 3000 Mah pil gibi özellikler ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Asus Zenfone 3 Laser Ülkemizde 1200 Lira seviyesinde ki fiyatı ile orta segment cihazlar arasında yerini almayı başaran kaliteli bir ürün olmuştu.

Asus 17.04.2017 tarihinde yani dün firma Asus Zenfone 3 Laser model akıllı telefonu için Android 7.0 Nougat güncellemesini dağıtmaya başladığını açıkladı. Yaklaşık 1GB civarında boyutu olan güncelleme ile cihazınız yeni android sürümüne geçecek ve bir çok hatadan kurtularak daha hızlı ve pil dostu bir yazılıma kavuşacak.

Asus Zenfone 3 Laser Android 7.0 Nougat Güncellemesi Sürüm Notları


1) FET VoLTE ve VoWiFi özellikleri aktif hale getirildi.

2) Link paylaşma Android 7.0 ile uyumlu olmadığı için kaldırıldı. ( Bunun yerine Asus dosya yöneticisi üzerinden link paylaşabilirsiniz )

3) "Audio Wizard", "Splendid", "System update" ve "Flashlight" uygulamalarının kısayolları menüden kaldırıldı. Audio Wizard uygulamasına Ayarlar / Ses ve titreşim  menüsü altından, Splendid uygulamasına Ayarlar / Ekran menüsü altından, System update uygulamasına Ayarlar / Sistem güncellemesi menüsü altından ve Flashlight uygulamasına da Bildirim çekmecesi üzerinden erişebilirsiniz.

4) Dokun ve menüyü görmek için basılı tut seçeneği kaldırıldı. Dokun ve basılı tutarak "Çoklu Pencere" açma özelliği eklendi. Ayarlar / Asus özelleştirmeleri / Son uygulamalar tuşu

5) Hızlı ayarlar menüsü artık çoklu sayfa desteğine sahip. Fazla kısayol eklediğiniz zaman sağa veya sola kayarak diğer sayfalara ulaşabilirsiniz.

6) Zil sesi ve bildirim sesi menüsü birbirinden ayrıldı.

7) Zenmotion sallama özelliği kaldırıldı.

8) Bazı canlı duvar kağıtları Android 7.0 Nougat ile uyumlu olmadığı için kaldırıldı.

9) Android 6.0 Marshmallow sürümünden Android 7.0 Nougat sürümüne geçen ve cihazı sıfırlayarak fabrika ayarlarına dönen kişilerin çalışma alanları yeni düzenlemeye göre güncellenecektir.

Whatsapp