ASUS Zenfone 3 Deluxe, Daha Güçlü İşlemci İle Gelecek

Tayvanlı üreticinin geçtiğimiz hafta tanıtımını yaptığı Zenfone 3 Deluxe'ün farklı versiyonları hakkında bilgiler geliyor.

Tayvan merkezli teknoloji devi Asus,  geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemi akıllı telefonu Zenfone 3 Deluxe'ün tanıtımını yapmıştı. Fakat ne var ki yapılan resmi tanıtım da Asus Zenfone 3 Deluxe hakkında yeni iddiaların gelmesine engel olamıyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan iddialarda Zenfone 3 Deluxe modelinin Snapdragon 823 varyantına da sahip olacağı belirtiliyordu. Yeni iddialar ise Zenfone 3 Deluxe'ün Snapdragon 821 varyantının da olacağı şeklinde. 

Söylentiler her iki varyantın da  (Snapdragon 821-823) gün yüzüne çıkacağı yönünde fakat bu konuda,şimdilik herhangi bir doğrulama yapılmadı. Aslında beklentiler, yılın ikinci çeyreğinde pazara sunulacak olan Asus'un amiral gemi akıllı telefonunun Snapdragon 821 yonga seti ile güçlendirilerek pazara sunulacağı yönünde. Snapdragon 823 yonga seti ile çalışan versiyonun ise daha geç piyasaya sunulacağı tahmin ediliyor. 

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Qualcomm'un Snapdragon 821 yonga seti,  Snapdragon 820'nin 2.15 ghz'lik işlemcisine göre daha yüksek saat hızında (2.3 gHz) çalışıyor. Snapdragon 821 yonga setinin geri kalan özellikleri ise Snapdragon 820 ile aynı olacak. 

Asus Zenfone 3 Deluxe'ün Snapdragon 821 ve Snapdragon 823 varyantları da 5.7 inç büyüklüğünde full HD ekran, 6GB sistem belleği ve 256GB dahili depolama alanına sahip olacak. Ayrıca 23MP PixelMaster arka kamera ve 8MP f/2.0 diyafram ve 85 derece geniş açılı ön kameraya sahip olan Zenfone 3 Deluxe,  3.000 mAh kapasiteye sahip bataryadan güç alıyor. 

Whatsapp