Asus ZenFone 3 Deluxe akıllı telefon Android Nougat güncellemesi almaya başladı

Asus, üst seviye modeli ZenFone 3 Deluxe için Android 7.0 Nougat güncellemesi sunmaya başladı.

Tayvan'ın en önemli donanım üreticilerinden olan Asus, devamlı olarak yeni modellerini pazara sunuyor. Geçtiğimiz ay içerisinde Asus'un yeni akıllı telefon modelleri Zenfone AR ve Zenfone 3 Zoom adındaki cihazlar gün yüzüne çıkmıştı. Önümüzdeki dönemde de firmanın yeni Zenfone 4 modellerini sunması bekleniyor.

Asus da bilindiği üzere Google'ın Android mobil işletim sistemini kullanan firmalardan birisi ve geçtiğimiz Ağustos ayında Android 7.0 Nougat işletim sistemi sürümünü sunmuş ve daha sonra da firmalar daha önce sundukları modeller için güncelleme çalışmalarına başlamıştı.

Asus, cihazların için Android 7.0 Nougat güncellemesi sunmaya devam ediyor ve gelen bilgilere göre de son olarak Asus ZenFone 3 Deluxe akıllı telefon Android 7.0 Nougat güncellemesi almaya başladı.

Asus'un ZS550KL model numarası için yayınlanan bu yeni güncelleme V22.40.26.43 versiyon numarasına sahip. Güncelleme ile bilikte gelen yeniliklere ve değişikliklere bakacak olursak eğer, Share Link uygulaması kaldırılmış. Ayrıca bazı eski canlı duvar kağıtlarının da kaldırıldığı ifade ediliyor. Ayrıca Nougat ile ayrılmış ekran uygulama modu, özelleştirilebilir ayarlar, gelişmiş Doze Mode geliyor.

Asus Zenfone 3 Deluxe akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran içeriyor. 4GB sistem belleği içeren ve 64GB dahili veri kapasitesi ile gelen akıllı telefonun yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 625 olarak belirlenmiş. 16MP arka kamera içeren ve 8MP ön kamera ile gelen Asus Zenfone 3 Deluxe'un bataryası ise 3.000mAh.

Whatsapp