Asus ROG Phone fiyatı belli oldu

Tayvan merkezli Asus firması tarafından geliştirilen ROG Phone isimli akıllı cep telefonu, oldukça yüksek fiyat etiketiyle ön siparişe sunuldu.

Özellikle son dönemlerde adından sıkça akıllı telefon üretimi konusunda söz ettirmeyi başaran Tayvan merkezli ASUS firması, Computex 2018 fuarında lanse ettiği oyuncu odaklı yeni akıllı telefon modeli ROG Phone ile karşımıza çıkmıştı. Gerçekleştirilen lansmanda cihazın sadece teknik özelliklerine ve tasarımına ait bilgiler paylaşılırken, fiyat etiketinin ne kadar olacağı hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Ancak çok kısa süre içerisinde gerçekleştirilen açıklama ile birlikte Finlandiya üzerinden ön siparişe alınan Asus ROG Phone isimli akıllı cep telefonu modelinin, Avrupa pazarlarında 999 dolarlık fiyat etiketiyle birlikte satışa sunulacağı belirtildi. Eylül ayının ortasına cihazı ön siparişle birlikte satın alacaklara ulaştırılacakken, cihazı bu yöntemle satın alanlara Finlandiya'da ROG Delta kulaklık hediyesi sunulduğunu belirtelim.

Kendi alanının en iyisi olarak karşımıza çıkan Asus ROG Phone isimli akıllı cep telefonu gücünü 2.96 GHz frekans hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinden alırken, sektördeki en hızlı Snapdragon 845'li model olarak karşımıza çıkıyor. Girdiği GeekBench 4.1 testinde Snapdragon 845 işlemcili tüm modellerden daha hızlı olan cihaz, bunu ise 3D vapor olarak isimlendirdiği soğutma sistemine borçlu.

Asus ROG Phone isimli cihazın tüm teknik özelliklerini aşağıda yer alan cihaz sayfamızı ziyaret ederek öğrenebilir ve dilerseniz cihazı diğer cihazlarla karşılaştırabilirsiniz.

Whatsapp