Asus ROG Phone 3 tasarımı ve özellikleri TENAA tarafından paylaşıldı

Asus'un yeni akıllı telefonu ROG Phone 3 TENAA'da listelendi.

Asus'un yeni ROG Phone modeli tasarımı ve özellikleri ile TENAA'da listelendi. Asus ROG Phone 3 modeli 12GB RAM, Android 10 ve Snapdragon 865 ile daha önce Geekbench'te ortaya çıkmıştı.

Asus ROG Phone 3 akıllı telefon 6.59 inç büyüklüğünde ve full HD+ çözünürlüğünde ekran ile listelendi. Ekranın OLED ve 144Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor ancak henüz doğrulanmış bir bilgi yok.

Asus ROG Phone 3, 30W hızlı şarj desteği sunan 5800 mAh gibi büyük bir batarya kapasitesine sahip. Kutudan Android 10 işletim sistemi ile gelecek telefonun ROG UI arayüzüne sahip olması bekleniyor.

Asus ROG Phone 3'ün arka tarafına baktığımızda ise üç kamera bizleri karşılıyor. 64MP ana kamera ve 13MP ikinci kamera yer alıyor. Telefoto olması beklenen üçüncü kamera hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ön tarafta ise 13MP selfie kamerası işaret ediliyor.

Asus ROG Phone 3'ün dikkat çeken AnTuTu benchmark sonucu paylaşıldı. ROG 3'ün testten 646310 puan aldığı görülüyor. Snapdragon 865 işlemcili cihazlar arasında en yüksek skoru alan telefon 604123 puan ile Oppo Find X2 Pro modeliydi.

ROG 3'ün yüksek puan almasının sebebini overclock yapılmış Snapdragon 865 olarak açıklayabiliriz. Normalde 2.84Ghz hızında çalışan işlemcinin burada 3.09Ghz hıza ulaştığı görülüyor. 16GB RAM ve 512GB hafıza test yapılan cihazın diğer özellikleri arasında bulunuyor.

Son olarak ROG Phone 2'nin geçtiğimiz sene Temmuz ayında duyurulduğu hatırlatalım. ROG 3'ün TENAA'da listelendiği zamana ve daha önceki raporlara baktığımızda yine Temmuz ayında duyurulmasını bekleyebiliriz.

Whatsapp