Asus ROG Phone 2'nin Teknik Özellikleri TENAA Listesinde Ortaya Çıktı

Asus'un yeni oyuncu telefonu ROG Phone 2'nin en önemli teknik özellikleri TENAA listesi sayesinde ortaya çıktı.

Asus ROG Phone 2 önümüzdeki haftalarda resmi olarak duyurulacak. Snapdragon 855 Plus işlemci ile gelecek ilk telefonlardan birisi olması beklenen ROG Phone 2 ayrıca kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak. Ön tarafta 2340 x 1080 piksel FHD+ çözünürlükte 6.59 inç OLED ekran paneli ile beraber gelecek olan cihazda 8 GB veya 12 GB RAM belleği yer alacak.

Depolama tarafında 128 GB, 256 GB ve 1 TB hafıza seçeneklerini sunacak olan cihazda ayrıca 120 Hz yenileme hızı bulunacak. Bu sayede oyun severler çok daha akıcı bir oyun deneyimine sahip olacak. 

ROG Phone 2'nin arka tarafında 48 MP çözünürlüğünde ana kamera ve birde yardımcı kamera yer alacak. Diğer taraftan önde 24 MP çözünürlüğünde bir kameraya sahip olacağı ortaya çıkan telefonda önceki modele kıyasla daha iyi bir kamera yazılımının yer alacağını söyleyebiliriz.

Bütün bu üst düzey donanımını özel soğutma teknikleri ile serinletecek olan Asus ROG Phone 2'nin içerisinde 5800 mAh kapasiteli 30W hızlı şarjı destekli büyük pil yer alacağını da belirtmemiz gerekiyor. Bu sayede oyuncular daha uzun süreler boyunca aktif bir şekilde mobil oyun oynamaya devam edebilecek.

Whatsapp