ASUS, MWC 2018 Etkinliğini Duyurdu

Snapdragon serisi yonga setlerini sahip yeni Zenfone 5 akıllı telefonların tanıtımının yapılacağını Asus MWC 2018 etkinliği 27 Şubat tarihinde düzenlenecek.

ASUS, 27 Şubat'ta Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi (2018) etkinliği için davetiye göndermeye başladı. Davetiyede "#BACKTO5" etiketi ile Zenfone 5 serisine dikkat çekilirken. Zenfone 4 serisinin tanıtımında kullanılan "We Love Photo" sloganı da dikkat çekiyor. Davetiye ayrıca, Asus markası ile birlikte Qualcomm Snapdragon markasını da taşıyor. Tüm bunlar, Qualcomm Snapdragon yonga setleri tarafından desteklenen ASUS Zenfone 5 serisinin duyurusuna işaret ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde Android 8.0 (Oreo) işletim sistemine ve çift bantlı 802.11ac desteğine kod adı ASUS_X00QD olan yeni bir ASUS akıllı telefonu Wi-Fi Alliance tarafından onaylanmıştı. Bu cihazın, ASUS Zenfone 5 max olarak geleceği söyleniyor. Rusya'da sertifikalandırılan ASUS ZC600KL'nin ise ZenFone 5 Lite olduğu söyleniyor ve 6 inçlik 18: 9 ekran ve Snapdragon yonga seti ile birlikte gelmesi bekleniyor. 

Zenfone 5 serisi tüm akıllı telefonların 18:9 en-boy oranına sahip ekran ve çift arka kamera kurulumu ile geleceğini tahmin ediyoruz. Şubat ayı sonlarında duyurulacak olan Zenfone 5 serisi ile ilgili daha fazla ayrıntılı önümüzdeki haftalarda ortaya çıkması bekleniyor. 

ASUS MWC 2018 etkinliği 27 Şubat 2018 Salı günü için planlanıyor ve saat 22:30'da başlayacak. Asus'un etkinliği her zamanki gibi, asus.com'da canlı yayınla sunulacak. 

Whatsapp