Asus CES 2017 için Yeni ZenFone Video Teaserı Yayınladı 

Asus, 4 Ocak tarihinde CES 2017 kapsamında düzenleyeceği tanıtım etkinliğinde gün yüzüne çıkacak yeni ZenFone akıllı telefonları için tanıtım videosu yayınladı.

Tayvan merkezli üretici Asus, 4 Ocak'taki CES 2017 etkinliği sırasında yeni cihazlar duyuracak. Şirket, bugün yaklaşmakta olan cihazlardan en az bir tanesinin bir ZenFone akıllı telefon olduğunu ortaya koyan bir teaser videosu yayınladı. 

https://www.youtube.com/watch?v=TC0hSjVFrKM

Yukarıda izlediğiniz teaser videoda Asus, "Sınırlamalar olmadan inanılmaz bir keşif" yapması gereken gizemli bir akıllı telefonu gösteriyor. Asus, bu yeni telefonla ilgili daha fazla bilgi vermezken tahminlere göre bu cihazın kamera odaklı Asus ZenFone 3 Zoom olacağı tahmin ediliyor. 

Bu ayın başlarında Çin'de ortaya çıkan bilgilerde ZenFone 3 Zoom'un İphone 7 Plus'takine benzer bir şekilde optik zoom yeteneğine sahip dual arka kamera ile geleceği iddia edilmişti. Ancak, orta seviye bir işlemci olan Snapdragon 625 yonga setinden güç alacak ZenFone 3 Zoom'un üst seviye bir akıllı telefon olması beklenmiyor. Cihazın geri kalan özellikleri ise 5.5 inç 1080p ekran, 4 GB'a kadar RAM, 64 GB'a kadar dahili depolama alanı ve çok daha büyük 4.850 mAh batarya bulunuyor.

Şu anda ZenFone 3 Zoom adı henüz resmi olarak doğrulanmadı. Her halükarda duyurusu yaklaşan bu cihaz, bu yılın başlarında satışa sunulan ZenFone Zoom modelinin halefi olacak gibi görünüyor. 

Asus, CES 2017 ZenFone etkinliği şirketin web sitesinden canlı olarak yayınlanacak. 

Whatsapp