Asphalt 9: Legends, iOS ve Android'de artık indirilebilir

Gameloft'un üretimini gerçekleştirdiği Asphalt 9: Legends isimli araba yarışı oyunu, hem Android hemde iOS'lu telefonlar için ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu.

Oyun dünyasının en başarılı ve en önemli isimleri arasında yer almayı başaran Gameloft firması, popüler oyun serisi Asphalt’ın en yeni üyesiyle birlikte karşımıza çıktı. Şirketin 5 yıldır yayınladığı ve oyun dünyasında tüm zamanların en çok indirilen oyunu olarak karşımıza çıkan Asphalt 8 Airborne isimli yapımın devamı niteliğinde olan Asphalt 9: Legends, bugün itibariyle hem Android hem de iOS’lu cihazlar için uygulama mağazalarındaki yerini aldı.

Porsche, Ferrari, Lamborghini ve W Motors gibi oldukça önemli üreticilerin 50 adet farklı lisanslı yarış otomobilinin yer aldığı oyunda, 60 farklı sezon ve 800 adet kariyer modu karşımıza çıkıyor. Oyundaki tüm araçları kişisel zevklerinize göre modifiye edebilecekken, TouchDrive olarak isimlendirilen kontrol şeması ile birlikte oyunculara daha hoş bir kontrol yönetimi sağlanmış.

Üstün grafik kalitesiyle birlikte bir konsol deneyimi yaşatmayı başaracak olan yapım 1.5 GB kapasitesindeki boyuta sahipken, HDR görüntü tekniklerini de içerdiğini belirtelim. Oyun içerisindeki World Series Multiplayer isimli modu sayesinde ise gerçek zamanlı olarak 8 farklı oyuncu yarışabilirken, oyun içerisindeki Kulüp modu ile birlikte ise kendi çevrimiçi topluluğunuzu da oluşturabiliyorsunuz.


Oyun tamamıyla ücretsiz olarak indirilmeye sunulurken, Android 4.3 ve iOS 8.0 üzeri tüm cihazlarda sorunsuzca çalıştığını belirtelim.

iOS l Android

Whatsapp