Artık Xiaomi Mi Band 3 Üzerinden Telefonu Sessize Alabileceksiniz

Xiaomi Mi Band 3 için dağıtılan ilk güncellemenin içerisinde telefonunuzu sessize alabileceğiniz bir özellik bulunuyor.

Xiaomi Mi Band 3 geçtiğimiz ay sonunda resmi olarak tanıtılmıştı. Ülkemizde de 230 Türk Lirası civarında satışa sunulan bilekliğin çıkış fiyatı bildiğiniz üzere 26 dolar olarak açıklanmıştı. Firma şimdilerde yeni akıllı bilekliği için ilk güncellemeyi göndermeye başlamış durumda. Bu yeni Mi Band 3 güncellemesi ile bilekliğiniz üzerinden telefonunuzu sessize alabileceksiniz.

Telefonunuza ulaşamayacağınız durumlarda sessize almak isterseniz kuşku yok ki bu özellik oldukça işinize yarayacaktır. Örneğin sınavda iken telefonunuz çantanızın içinde çalmaya başlarsa bileklik üzerinden çok hızlı bir şekilde telefonunuzu sessize alabileceksiniz. Şu anda bu yeni özellik sadece Android kullanıcıları için kullanılabilir durumda. Şirket yaptığı bir açıklama ile bu özelliğini iOS cihazlarında şimdilik izinler sebebiyle kullanılamadığını belirtiyor.


Mi Band 2'nin devam modeli, 0.78 inçlik OLED ekran paneli üzerinde kullanıcılara dokunmatik bir arayüz sunabiliyor. Mesaj gösterme özelliğinin yanı sıra çağrı reddetme, kalp atış hızı ölçme, uyku izleme, kalori sayma ve adım sayma gibi birçok farklı özellikte bu akıllı bileklikte yer alıyordu.
Mi Band 3 diğer modele kıyasla daha sağlam bir yapı ve IP67 sertifikası ile birlikte geliyor. Tek bir şarj ile 20 güne kadar pil performans sunabilen akıllı bileklikte 110 mAh pil bulunuyor. Siyah, kırmızı ve mavi renk seçenekleri bulunan bilekliğin kordonları değiştirilebiliyor.

Whatsapp