Artık online alımlarda da iPhone Yükseltme Programı geçerli

Online Apple Store üzerinden iPhone Yükseltme Programına katılınabilecek.

Yenilikleri ile adından söz ettiren teknoloji devi Apple, geçtiğimiz sene Eylül ayında iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adındaki yeni cihazlarının duyurularını gerçekleştirmişti. Bu akıllı telefonlar önceki modeller iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'a benzer olarak gelirken, donanım yönünden ise yükseltmeler içermekteler.

Apple, yeni cihazları ile birlikte ayrıca iPhone Yükseltme Programı (iPhone Upgrade Program) olarak bir yeniliğini de sundu. Buna göre aylık ödemeler ile teknoloji meraklıları her sene yeni br iPhone modeline sahip olabilecekler.

Apple iPhone'un iPhone Yükseltme Programı ile alan kişi 24 ay boyunca aylık ödemeler gerçekleştirmeyi taahhüt ederken, 12 ay sonunda yeni nesil iPhone modeline kavuşabilir (Eskisini vermek kaydı ile) ve bir 24 ay daha ödemeler gerçekleştirir. Ya da istenirse 24 ay tamamlanarak iPhone yükseltilmeden söz konusu cihazın sahibi de olunabilmekte.

Daha önce iPhone Yükseltme Programı sadece firmanın fiziksel Apple Store adındaki mağazaları üzerinden yapılabiliyordu. Ancak şu anda firma online Apple Store üzerinden de iPhone Yükseltme Programını sunmuş durumda.

Raporlara göre iPhone Yükseltme Programı sayesinde geçtiğimiz tatil sezonunda firma 250.000 iPhone akıllı telefon satışı gerçekleştirdi. Firmanın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri bu program kapsamında satın alınabiliyor. 

Whatsapp