Aranılan ürünün en iyi marka tavsiyesi iyioneri.com adresinde

Alışverişi tamamlamak için ihtiyaç olan şey ne? Öneri! Bunun için kurulan iyioneri.com, kullanıcılara her ürünün en iyilerini sunmayı hedefliyor.

Online alışveriş günümüz dünyasında hayatımızın bir parçası haline geldi. Bir mağazaya girdiğinizde ürünü elinizle tutup belki de deneme yapabiliyorsunuz. Fakat online alışverişte bu tarz pratik uygulamalar eksik kalıyor. Alışverişi tamamlamak için ihtiyaç olan şey ne? Öneri! Bunun için kurulan iyioneri.com, kullanıcılara her ürünün en iyilerini sunmayı hedefliyor.

Ev Eşyalarında En İyi Markalar

Eviniz için alacağınız bir ürün yıllarca size eşlik eder. Sürekli aynı performansta olması, kullanışlılık, garanti süresi, teknik destek ve birçok diğer kriter… Tüm bunları sağlayan bir ürünü çevrenizdeki birinin önermesini beklersiniz. Fakat bunu yapan bloglar da var. 

Kullanacağınız televizyonun uzun süre tüm ihtiyaçlarınızı karşılaması gerek. Ölçüsü, akıllı özellikleri ve kalitesi. Tüm bunları düşünürken hangi markadan alacağınızı bilmeniz çok kritik. Peki modeller? Ürünün tüm özellikleri tek bir sayfada listelensin istemez misiniz?

Peki eviniz için elektrikli süpürge mi robot süpürge mi? Hangisi daha kullanışlı? Bu kıyaslamaları da çeşitli deneyimlerle bir araya getirerek karar vermeniz sağlanıyor.

Gıdaları sağlıklı bir şekilde korumak istiyorsanız ihtiyacınız olan şey kaliteli bir derin dondurucu. Kapladığı yer, uzun süre çalışması, ses yapmaması ve birçok daha fazla faktör. Derin dondurucu tavsiye yazısına baktığınızda tüm bu özelliklerin bir arada olduğunu ve toplamda on tane ürünün karşılaştırıldığını görebilirsiniz.

Sadece ev eşyaları değil, teknolojik ürünlerde de aynı durum geçerli. Bir telefon alacağınız zaman markaların özellikleri ve sundukları tamamen listeleniyor. Hatta bir akşam izleyeceğiniz diziye dahi karar veremiyorsanız dizi tavsiyelerine bakabilirsiniz. Türlerine göre dizi ve filmler en iyi puanlara ve editörlerin tavsiyesine göre sıralanıyor. Kararsız kalınan hiçbir konu artık kalmıyor!

İyiOneri.com Nasıl Çalışıyor?

İnternette alışveriş yaparken birçok konuda kararsız kaldığını fark eden ekip, bu konuda bilgi eksikliğini gidermek için bu siteyi kuruyor. Yapılan alışveriş deneyimlerindeki tüm bilgileri direkt kendi ağzından aktarıyor. Bazı ürünler kullanılmasa da internette detaylı olarak araştırılıyor, kullanıcıların yorumları inceleniyor ve sunuluyor. Böylece hangisi en iyisi hangisi ortalama görebiliyorsunuz. Kullanıcı yorumları da çok önemseniyor.

Kullanıcıların da yorum yapabildiği sayfalar oldukça interaktif bir hale geliyor. Herkes ürünler hakkında bilgi sunuyor. Böylece ihtiyacınızı karşılayacak her şey ortaya çıkıyor.

Whatsapp