Apple'ın yeni iPhone 7 akıllısına ait olduğu iddia edilen görseller ortaya çıktı

Apple'ın yeni iPhone 7 akıllısı bu sene Eylül ayında gün yüzüne çıkacak.

Apple her sene farklı segmentlerde yeni modeller duyuruyor ve özelikle de iPhone olarak adlandırılan akıllı telefon modelleri büyük ilgi görürken, firmanın sunduğu son cihazlara bakacak olursak eğer, Eylül 2015'de iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerini duyurmuş ve Mart ayı içerisinde de iPhone SE adındaki yeni bir model ile karşımıza geldi.

Apple, bu sene yeni akıllı telefon modelleri sunmaya devam edecek ve büyük bir değişiklik olmassa iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki yeni cihazların Eylül ayında resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Apple'ın yeni cihazı hakkında bir çok farklı kaynaktan bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de cihaza ait olduğu iddia edilen bazı görseller ortaya çıktı. Bu görsellere baktığımızda anten çizgilerinin daha önce gelen iddialarda olduğu gibi cihazın köşe kısımlarına paralel olarak tasarlandığı görülüyor.

Cihazın kısa süre önce sızdırılan şematik görsellerine göre iPhone 6S ile benzer ölçülerde boyutlara sahip olacak olan akıllı telefonun iPhone 7 Plus modelinin çift kamera ile geleceği iddia edilirken, iPhone 7 modeli de eskisi gibi yine tek kamera tasarımı ile sunulabilir.

Görsellerde yer alan cihazın altın rengi dikkat çekiyor. Diğer modellerde olduğu gibi Apple logosu arkada yer alıyor.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, 32GB / 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi ile sunulabilir. Apple'ın yeni nesil A10 yonga setinden güç alacak olan cihaz, 2GB ya da 3GB sistem belleği içerecek. 

Whatsapp