Apple'ın yeni akıllısı iPhone 6 SE adı ile mi geliyor?

iPhone 6 SE kutusu görselleri sızdırıldı...

Apple, gelecek ay başlarında yeni akıllı telefon modellerini duyuracak. İddialara göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki iki yeni iPhone modelinin dün yüzüne çıkması beklenirken, 2016'da satış rakamlarında gerileme yaşayan firmanın bu yeni modellerle tekrar yükselişe geçmeyi planladığını söyleyebiliriz.

Daha önce hatırlanacağı üzere bazı farklı iddialar da karşımıza gelmişti. Bunlardan bir tanesi de firmanın iPhone 7 adı ile yeni cihazını sunmayacağı ve bu cihazın iPhone 6 SE adı ile geleceği şeklindeydi. Bu konuda faklı bilgiler de gelmeye devam ederken, şimdi de iPhone 6 SE yazısının da açıkça görüldüğü bazı kutu görüntüleri ortaya çıktı. 

Bilindiği üzere Apple, bu sene Mart ayında yeni bir akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirmişti. iPhone SE adı ile gelen bu akıllı telefon iPhone 5S tasarımında gelse de donanım olarak iPhone 6S'e benzer.

Bu görsellere bakarak akıllı telefonun iPhone 6 SE adı ile gelebileceği düşünülse de Çin üzerinden gelen bu görsellerin yüksek oranda sahte olabileceğini belirtelim.

Apple'ın cihazları yeni özelliklerle gelecek. Önceki iki nesilde olduğu gibi küçük olan modelin 4.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran içereceği ve büyük modelin de 5.5" ekran içereceği kaydedilmekte. En az 32GB dahili veri kapasitesi akıllı telefonlarda yer alacak ve 256GB'a kadar çıkacak. Apple A10 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefonlar ayrıca iOS 10 mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Whatsapp