Apple'ın koyu renkli bir iPhone 7 versiyonu sunabileceği kaydediliyor

Apple, çok yakında yeni bir renk ile iPhone 7 / 7 Plus modellerini pazara sunabilir.

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden olan Apple, her sene yeni modeller sunarken, geçtiğimiz sene Eylül ayında firma iPhone 6S / 6S Plus modellerini sunmuştu. Şu ana kadar he sene bir önceki seneye göre devamlı olarak daha fazla iPhone modeli satan firma, bu sene ilk çeyrekte ise tarihinde ilk kez cihazlarını satışları geriledi.

Bu sene firma farklı modellerle yeniden yükselişe geçmeyi planlarken, 2016'nın ilk akıllı telefonu iPhone SE adı ile Mart ayında duyurulan cihaz olmuştu.

Bu sene yine Eylül ayında geleneksel etkinliğini gerçekleştirecek olan Apple'ın yeni iPhone 7 serisi modellerini pazara sunması bekleniyor. 4.7" büyüklüğünde ekran içeren iPhone 7 yanı sıra 5.5" büyüklüğünde ekranlı iPhone 7 Plus gelecek. Ayrıca bazı kaynaklar iPhone 7 Pro adı ile daha üst bir modelin de gelebileceğini iddia ediliyor.

iPhone 7 hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de renk konusunda yeni bir söylenti ortaya çıktı. Bu yeni söylentiye göre iPhone 7, "Space Black" olarak siyah renkli bir versiyon olarak pazara sunulabilir.

Söylentinin ortaya çıkması ile birlikte de bazı render görseller, gelirken, böylece bu yeni renk ile iPhone 7'nin nasıl görüneceğini anlayabiliyoruz.

iPhone 7 akıllı telefon HD ekran, 2GB RAM, 16GB / 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi, Apple A10 yonga seti gibi özellikler içerecek. iPhone 7 Plus ise Full HD ekran, 3GB RAM, 32GB / 128GB / 256GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Whatsapp