Apple'ın iPhone 7 modellerinin tasarımı Spigen kılıflar üzerinden doğrulandı

Spigen, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için tasarladığı koruyucu kılıfları sundu...

Akıllı telefonlar, özellikle çarpma ve düşmelere karşı dayanıksız yapı içerirken, koruyucu kılıflar bu açıdan oldukça önemli bir hale gelmiş durumda.

Koruyucu kılıf pazarının güçlü isimlerinden birisi olan Spigen farklı cihazlar için ürünlerini sunmaya devam ederken, firma henüz resmi olarak duyurulmamış olan Apple'ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için tasarladığı koruyucu kılıfları satışa sundu.

Baktığımızda Spigen'in iPhone 7 için 18 ve iPhone 7 Plus için de 17 farklı koruyucu kılıfı listelediğini görüyoruz. Fiyatlar ise 14.99$ seviyesinden başlıyor ve 39.99$ seviyesine kadar yükseliyor.

Koruyucu kılıf görsellerinde ayrıca iPhone 7 ve iPhone 7 Plus da yer almakta ve cihaz tasarımı oldukça detaylı bir biçimde özellikle de şeffaf koruyucu kılıflar üzerinden görülebilmekte. Baktığımızda iPhone 7 önceki nesle göre daha büyük lens içeren kamera ile gelirken, iPhone 7 Plus ise çift kamera tasarımı içermekte.

Ayrıca iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'da firmanın 3.5mm kulaklık girişine yer vermediği de açıkça görülebilmekte.

Önemli cihazları değerli maden ve taşlarla süsleyerek sunan Goldgenie'ye göre 4.7" ve 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak olan yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modeller firmanın çift çekirdekli işlemcili yeni nesil A10 yonga setinden güç alacak. Ayrıca işletim sistemi ise yeni iOS 10 olacak.

Goldgenie yeni iPhone modellerinin suya dayanıklı yapıya sahip olacağını da belirtiyor. 

Whatsapp