Apple'ın iPhone 7 modelleri 16 Eylül'de satışa sunuluyor

Apple'ın yeni iPhone 7 ailesinin satışa sunulacağı tarih ortaya çıktı...

Apple, gelecek ay yeni akıllı telefon modellerini sunacak ve iki yeni modelinin teknoloji tarafından duyurulması beklenirken, çoğunlukla iPhone 7 ve iPhone 7 Plus isimleri telaffuz edilirken, bazı kaynaklar da iPhone 6 SE ve iPhone 6 SE Plus adı ile yeni akıllı telefonların duyurulacağını iddia ediyor.

https://twitter.com/evleaks/status/768165530901426176

Apple'ın yeni iPhone modellerinin henüz ne zaman duyurulacağına dair bilgi bulunmazken, bu konuda da farklı bilgiler gelmeye devam ediyor. Duyuru tarihi için 7 Eylül tarihi ön plana çıkarken, ayrıca cihazın satışa sunulacağı tarihin ise 16 Eylül ya da 23 Eylül olacağı belirtilmekte.

Özellikle Twitter üzerinden doğruluğu oldukça yüksek bilgiler vermesi ile ünlü olan @evleaks ya da gerçek adı ile Evan Blass, bazı yeni bilgiler sundu. Blass, cihazın ne zaman tanıtılacağı konusunda bilgi vermese de yeni Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin 16 Eylül tarihinde satışa sunulacağını belirtiyor.

Apple'ın yeni akıllı telefonların teknik özelliklerinin ne olacağı merakla beklenirken, akıllı telefon ve tabletleri, değerli taş ve altın gibi değerli metallerle süsleyip satan bir firma olan Goldgenie, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı ön siparişe sundu. 

Goldgenie üzerinden bilgiler de gelirken, en önemli bilgilerden birisi de cihazların suya dayanıklı yapı içerecek olmaları. Önceki nesil ile aynı ekran ve çözünürlükte ekran ile sunulacak olan cihazlar Apple'ın yeni A10 yonga setinden güç alacak. Ayrıca işletim sistemi de yeni iOS 10 olacak.

Whatsapp