Apple'ın iPad Pro tableti için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

Apple, yeni reklam filminde iPad Pro'nun bilgisayar olarak algılanmasına dikkat çekiyor...

Apple, iPad modelleri ile tablet pazarında oldukça iyi bir durumda ve her sene de yeni bazı modeller sunmaya devam ediyor. İlk olarak 2010 senesinde 9.7" ekrana sahip iPad modelini pazara sunan firma daha sonra her sene 9.7" ekrana sahip yeni bir model sunmaya devam etti. Ayrıca Apple ,aileye 7.9" ekranlı iPad Mini adında tabletini de dahil etmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=1zPYW6Ipgok

Geçtiğimiz sene ise firma yeni bir tabletini daha duyururak satışa sunmuştu. Daha çok kurumsal müşterileri hedefleyen bu yeni tablet iPad Pro adı ile gelirken, 12.9" büyüklüğünde ekranı ile de şimdiye kadar ki en büyük ekranlı iPad modeli olmuştu.

Ayrıca Apple, bu sene Mart ayıdan yeni iPad Pro 9.7 modelini de duyurmuştu. Bu yeni tablet 9.7" ekran içerirken, ayrıca donanım yönünden de büyük ekranlı iPad Pro modeline göre bazı değişikliklerle gelmişti.

Apple, cihazları için her dönemde tanıtım filmleri sunmaya devam ederken, bunlardan bir tanesi de iPad Pro için geldi. Video da cihazın bir bilgisayar gibi düşünülmesi gerektiğine vurgu yapılıyor.

iPad Pro 12.9" büyüklüğünde 2732x2048 piksel dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB / 128GB dahili veri kapasitesi, 2.26Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemcili Apple A9X yonga seti, 8MP arka kamera, 1.2MP ön kamera, 10.307mAh batarya, iOS 9 mobil işletim sistemi gibi özellikler sunulmuştu.

Whatsapp