Apple'ın hedefi, 2018'de 28 milyon AirPods satmak

Kablosuz kulaklık pazarının en çok tercih edilen ismi olan AirPods'ların, 2018 yılında çok daha fazla popüler hal alacağı düşünülüyor.

Akıllı cep telefonu pazarındaki başarılarıyla ve tablet bilgisayar pazarının mimarı olmasıyla adından sıkça söz ettiren Apple firması, sadece ürünleriyle değil karşımıza muhteşem aksesuarlarıyla çıkmayada devam ediyor. Önümüzdeki yıl için yeni çalışmalar içerisine giren şirket çok daha iyi bir gelir elde etmeyi amaçlarken, bunu hem giyilebilir ürünleriyle hemde iPhone X'in muhteşem satış performansıyla gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Yeni yılda gelirleri üst seviyeye çıkartmayı hedefleyen Apple'ın önemli hedeflerinden birisi olarak ise AirPods satışlarını bir adım daha ileriye taşımak. Yeni reklam kampanyaları ve fiyatında indirime giderek bunu gerçekleştirmeyi düşünen firmanın, 2017 yılında yaklaşık olarak 13 ila 14 milyon sevkiyat gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Sektörde önemli analizleriyle dikkatleri üzerine çeken Ming-Chi Kuo'da bu bilgiyi doğrularken, yeni yılda Apple'ın AirPods satışlarını iki katı oranında arttırması beklediğini açıklıyor. Bu bilgiyi Apple'ın üretim ortaklarına dayandıran Ming-Chi Kuo, firmanın gelecek yıl Çinli Luxshare firmasına çok daha fazla AirPods üretimi için sipariş verdiğini belirtiyor.

Bakalım Apple firması gerçekten 2018 yılında AirPods isimli kablosuz kulaklık modellerinin sevkiyat rakamını üst sıraya taşımayı başararak, bu aksesuarları firma için önemli bir gelir kapısı haline getirebilecek mi?

Whatsapp