Apple'ın gözünden, İstanbul kedileri

Apple resmi Instagram sayfasında #ShotoniPhone etiketiyle yayınlanan İstanbul'un sahipsiz kedilerini tek bir video altında toplayarak paylaştı.

Akıllı telefon sektörünün önemli ismi olan Cupertino merkezli Apple firması, hem sokak hayvanlarına verdiği önemi gözler önüne sermek adına hemde Türk kullanıcıların dikkatini üzerine çekecek olan bir video yayınlandı. İstanbul’un sokak kedileri adındaki paylaşım şirketin resmi Instagram sayfası üzerinden paylaşılırken, video oldukça beğeniyle karşı karşıya kaldı.

iPhone'un kamera özellikleri ile detaycılığını gözler önüne sermeyi başaran bu videoda İstanbul sokaklarında yaşayıp sahipsiz olan kedilerin fotoğrafları paylaşılıyor. Videoda yer alan tüm görsellerin çeşitli iPhone modelleriyle çekildiği belirtilirken, Instagram üzerinde #ShotoniPhone etiketiyle yayınlandığını belirtelim.

Bu etiket altında paylaşılan çeşitli görseller Apple tarafından seçilirken, tek bir konu başlığı altında toplanıyor. Bu konu başlığı altında toplanan görüntüleri ise şirket yetkilileri bir video haline getirerek resmi sayfada paylaşırken yada tek bir fotoğraf olarakta yayınlayabiliyor. 

Fotoğrafların kimin çektiğini de etiketleyen Apple, İstanbul'un sokak kedileri isimli bu paylaşımda Çağan Irmak'ın, ünlü blogger ile fotoğrafçıların resimlerine yer verdi. Oldukça hoş bir görünüme sahip olan bu videonun çok kısa süre içerisinde 300 bin görüntüleme aldığını ve halen dünya çapında izlenmeye devam edildiğini belirtelim.

İşte iPhone kullanıcılarının kamerasına rastlayan İstanbul'daki kimsesiz kedilerin tek bir başlık altında toplandığı o video linki.

Whatsapp