Apple'ın en ağır telefonu, iPhone XS Max oldu

Apple tarafından üretimi gerçekleştirilen amiral gemisi cep telefonu modeli iPhone XS Max'ın, firmanın en ağır cihazı olduğu açıklandı.

Akıllı telefon üretiminin öncü isimleri arasında yer almayı başaran Cupertino merkezli Apple firması, 21 Eylül tarihi itibariyle resmi olarak satışlarına başlanılacak yeni iPHone modellerini tanıttı. Firmanın bugüne kadar geliştirdiği en geniş dokunmatik ekran panelini içeren iPhone XS Max modelinde 6.5 inç genişliğinde 1242 x 2688 piksel çözünürlüğünde dokunmatik panel yer alırken, ayrıca cihazın en ağır model olduğuda duyuruldu.

iPhone XS Max modeli gerçekleştirilen açıklama ile birlikte 208 gram ağırlığa sahip şekilde dizayn edilirken, bu oranla 202 gram ağırlığa sahip olan iPhone 8 Plus modelini geride bıraktı. Cihazın bu ağırlığının cam kasa tasarımı ve oldukça geniş olan dokunmatik panelinden ötürü yaşandığı belirtilirken, yani iPhone XS Max modelinin ciddi oranda cebinizde kendinizi hissettirebileceğini belirtelim.

Ayrıca 201 gram ağırlığındaki Samsung Galaxy Note9 modelinde de daha ağır yapıya sahip olan cihazların arasındaki bu ufak gramaj farklılıklarının pekte hissedilmeyeceğini söyleyebiliriz. 208 gram ağırlığın oldukça yüksek olduğunu düşünenler tercihlerini 5.8 inç genişliğindeki dokunmatik panele sahip olan 177 gram ağırlıklı iPhone XS modelinden yana kullanabilir.

Dilerseniz Apple tarafından geliştirilen iPhone XS Max modeline ait olan tüm teknik detayları ve diğer bilgileri ilgili cihazlar bölümündeki cihaz sayfamızı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Whatsapp