Apple'ın çift arka kamera içeren 5" ekranlı iPhone modeli gelebilir

Apple'ın gelecek sene 5" ekran içeren çift arka kameralı bir iPhone modeli sunabileceği iddia ediliyor.

Apple, her sene yeni iPhone modelleri sunarken, bu sene ise 3 farklı model ile karşımıza geldi. Bu cihazlardan birisi Mart ayında duyurulan 4" ekrana sahip iPhone SE olurken, ayrıca Eylül ayında da 4.7" ve 5.5" ekran içeren iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefonlar gün yüzüne çıktı. Şimdi gözler ise 2017'ye çevrilmiş durumda.

Apple'ın iPhone akıllısı ilk kez 2007 senesinde pazara sunulmuştu ve bu da 2017'yi oldukça önemli bir hale getiriyor. 2017'de firmanın özel bazı cihazlar da sunabileceği kaydediliyor. 

Çin üzerinden Apple'ın yeni iPhone modelleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.  Henüz gelecek sene kaç tane iPhone sunulacağı hakkında kesin bilgiler bulunmasa da son olarak D20, D21 ve D22 model numaralarına sahip olan 3 model ön plana çıkmıştı.

Büyük ihtimalle 4.7" ekrana sahip iPhone 7s ve 5.5" ekran sahip iPhone 7s Plus, firmadan geleceği yönünde bilgiler gelmişti. Ayrıca iddialar 5" ekran içeren bir başka versiyonun daha firma tarafından sunulabileceğini gösteriyor. Bu akıllı telefon ayrıca yine iddiaların devamına göre iPhone 7 Plus gibi çift arka kamera tasarımı içereceği ancak kameraların yan yana değil, alt alta konumlandırılacağı belirtiliyor.

Gelecek sene Apple, yeni modellerinde A11 yonga setine yer verecek. Tasarım olarak ise iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'ın önceki modeller iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile benzer olacağı diğer model olan 5" ekranlı versiyonun ise daha farklı bir tasarım ile sunulabileceği kaydedilmekte.

Whatsapp