Apple'dan "Romeo ve Juliet" odaklı yeni iPhone 7 reklam filmi geldi

Apple, yeni reklam filminde iPhone 7'nin kamerasını ön plana çıkartıyor.

Apple, Eylül ayında, bu sene için en önemli etkinliğini düzenlemiş ve yeni iPhone akıllı telefon modellerini resmi olarak duyurmuştu. Bu yeni cihazlar iPhone 7 ve iPhone Plus isimleri ile gelirken, tasarım olarak önceki modeller iPhone 6S / 6S Plus'a benzeseler de donanım yönünden ve ayrıca tasarım açısından da bazı değişiklikler ile geldiler.

https://www.youtube.com/watch?v=qStdSMad6TY

Apple, yeni cihazlarında suya dayanıklı yapıya yer verdi. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, IP67 sertifikasına sahip olarak geliyor. Ancak yine de Apple'ın su ile temas için garanti vermediğini de belirtelim. Apple, cihazlarında 3.5mm kulaklık girişini de kaldırdı. Kulaklıklar artık Lightning portu üzerinden cihazlara bağlanıyor.

Apple'ın getirdiği yeniliklerden birisi de iPhone 7 Plus modelinde yer alan çift arka kamera oldu. 12MP dual arka kamera cihazda yer alırken, bu kameralardan birisi renkli diğeri ise siyah beyaz yani monochrome olarak geliyor. 2X optik zum desteği, OiS özelliği, f/1.8 lens, 1.3" sensör boyutu, 4K çözünürlükte video desteği bu kameranın özelliklerinden olmakta. iPhone 7'de ise 12MP tek arka kamera bulunmakta.

Apple, devamlı olarak iPhone 7 modelleri için reklam filmleri sunarken, bu kez, iPhone 7'nin kamerasını ön plana çıkartan bir video sundu. Video da Shakespeare'in ünlü Romeo ve Juliet performansını sergileyen çocuğunu iPhone 7 ile videoya çeken bir baba görünüyor. 

Apple "Your movies look like movies on iPhone 7. Practically magic." sloganı ile akıllı telefonunun kamerasını öne çıkarıyor. Bu eğlenceli videoyu haberimizde izleyebilirsiniz.

Whatsapp