Apple'dan müjde! Artık tüm kullanıcılara ücretsiz

Teknoloji dünyasının lider ismi olarak karşımıza çıkan Apple firması, hem iCloud hemde iOS kullanıcılarına 50 GB iCloud depolama alanı armağan edecek.

Teknoloji dünyasının en önemli üreticileri arasında yer alan Apple firması, aldığı yeni karar ile birlikte tüm MAC ve iOS platformu kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başaracak gibi duruyor. Daha önce tüm bu cihaz kullanıcılarına Apple kimliği oluşturdukları taktirde ücretsiz 5 GB depolama alanı hediye eden şirket, yeni kampanyasıyla birlikte ise kullanıcılara 50 GB kapasitesinde 1 ay süre boyunca kullanabilecekleri bir paket armağan ediyor.

Bu kampanyası ile birlikte iCloud kullanımı yaygınlaştırmak ve Apple kullanıcılarına ne kadar yararlı bir servis olduğunu göstermek isteyen şirket, 1 aylık süreç dolduğunda ise kullanıcıları satın alma sayfasına yönlendirecek.

Bu süreç zarfı sonrasında paketi satın almayı düşünmeyen kullanıcılara kesinlikle 50 GB kapasiteli alanı tamamıyla kullanmasını önermediğimizi belirtmeliyiz. Çünkü hem bu veriyi depolamanın hemde bu veri geri cihazlara yüklemenin beklenildiği kadar kolay olmadığı kanaatindeyiz.

Eğer kampanya sonlandığında iCloud paketlerinden birisini satın alacağım diyorsanız, paketlerin fiyat listesi de şöyle;

  • 50 GB kapasitesindeki alanı satın almak için ayda 2,99 TL
  • 200 GB kapasitesindeki alanı satın almak için ayda 7,99 TL
  • 2 TB kapasitesindeki alanı satın almak için ayda 29,99 TL ödemeniz gerekmektedir.
Whatsapp