Apple'dan, dünya çocukları için 23 Nisan'a özel 3 reklam filmi

Türkiye pazarına özellikle son dönemlerde verdiği önemi arttıran ünlü teknoloji devi Apple, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı 3 yeni reklam filmini yayınladı.

Akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar sektörünün en önemli ismi olarak karşımıza çıkan Apple firması, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak hazırladığı 3 yeni reklam filmini yayınladı. Bu reklamlarla birlikte Türk kullanıcılarının kalbini çalmayı amaçlayan Apple, tüm dünya genelinde reklam stratejisi gereği özel gün ve bayramlarda video yayınlamayı amaçlıyor.


Apple'ın yayınladığı 3 farklı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel reklam filminde, 11 yaşındaki iki arkadaş tarafından çekilen yaratıcı resimler ile videolara yer veriliyor. Reklamlarda Apple “iPhone ile çekildi” ibaresini kullanırken, reklamların oldukça ilgi çekici olduğunu söyleyebiliriz.


Eren P. ile Beliz E. adını taşıyan iki minik amatör kameraman tarafından çekilen bu görüntülerde, hem çocukların yaratıcı fikirleri hemde iPhone'un çekim profesyonelliği gözler önüne serilmiş.

Whatsapp