Apple'dan dört yeni iPad Pro tanıtım videosu geldi

Apple, dört yeni iPad Pro videosunu yayınladı.

Apple, tablet pazarında her ne kadar satış rakamları daha önceki senelere göre düşmüş olsa da hala en büyük üretici olmakta. İlk iPad modeli 2010 senesinde pazara sunulmuş ve büyük bir başarı yakalayarak tablet pazarının öncüsü olmuştu. Şu anda pazarda iOS üzerinde çalışan modellerin yanı sıra Android ve Windows modeller de ilgi görmekte.

Apple, geçtiğimiz sene sadece bir tablet modeli sunmuş ve bu cihaz da iPad Pro 9.7 adındaki tableti olmuştu. Bu cihaz 2015 sonlarında gelen iPad Pro 12.9'un daha küçük versiyonu olmakta.

Bu sene firma iddialara göre üç yeni tablet modelini pazara sunacak. Ancak bu yeni modellerin yaz aylarında gelmesi beklenirken, hala iPad Pro modeller firmanın pazardaki en önemli cihazları olmakta.

Apple, cihazları için devamlı olarak yeni tanıtım filmleri sunuyor ve böylece satış rakamlarını da arttırmayı planlıyor. Şimdi de Apple, iPad Pro için dört yeni tanıtım filmi sundu. Bu yeni tanıtım filmleri, "No PC viruses" "Do more with Word" "Dont hunt for Wi-Fi" ve "Better than a computer" olarak adlandırılmış. Görüldüğü kadarı ile Apple, tabletinin özellikle de PC'ye karşı daha üstün olduğunu ifade ediyor.

Apple'ın iPad Pro 12.9 modeli, 12.9" büyüklüğünde 2048x2732 piksel dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği 32GB / 128GB / 256GB dahili veri kapasitesi, Apple A9X yonga seti, 8MP arka kamera, 1.2MP ön kamera ve 10307mAh batarya özellikleri ile gelmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=dRM31VRNQw0

https://www.youtube.com/watch?v=K--NM_LjQ2E

https://www.youtube.com/watch?v=2-5RP-okG8w

https://www.youtube.com/watch?v=INs_bnk4yJQ

Whatsapp