Apple yeni reklam filminde, iPhone X kamerasını övüyor

Apple'ın 10. yılına özel olarak geliştirdiği iPhone X modeli için şirket tarafından yeni bir reklam filmi yayınlandı.

Teknoloji dünyasının dev üreticisi konumunda yer alan Cupertino merkezli Apple firması, 2018 yılının ilk çeyreğinde iPhone X modelinin elde ettiği başarıyla birlikte büyük bir onura layık görülmüştü. Yılın ilk üç ayında iPhone X modeli akıllı telefon dünyasının en çok tercih edilen ismi olmayı başarırken, Apple şimdilerde ise bu cihazı için hazırladığı reklam filmini yayınladı.

Apple'ın hazırlayıp yeni yayınlamaya başladığı reklam filminde iPhone X'in kamerasının oldukça başarılı olduğunun altı çizilirken, reklamda ''iPhone X'i cebinizde taşımak, bir fotoğraf stüdyosuna sahip olmakla eşdeğer'' açıklaması yapılıyor.

Öte yandan yayınlanan iPhone X reklamını ele aldığımızda, cihazın arka yüzündeki çift kamerasının bünyesinde barındırdığı portre modu özelliğine değiniliyor. Stüdyo ışığı moduyla birlikte muhteşem çekimler gerçekleştirebileceğinizi gözler önüne seren şirket, bu özelliği sadece iPhone 8 Plus ile iPhone X kullanıcılarına sunuyor.

Apple'ın yaz döneminde bu ve buna benzer reklam filmlerini arttırarak, yeni nesil iPhone modelleri öncesinde satışlarını arttırmayı hedeflediğini belirtelim. Lafı fazla uzatmadan sizleri şirketin resmi YouTube hesabı üzerinden paylaştığı bu videoyla başbaşa bırakalım.

Whatsapp