Apple, yeni bombalarını Mart ayında patlatabilir

İddialara göre Apple, Mart ayında kırmızı iPhone 7'yi ve 128GB iPhone SE'yi duyurabilir.

Akıllı telefon pazarında bir çok firma mücadele ederken, özellikle de Samsung ve Apple başı çekiyor. Cupertino merkezli Apple, her sene yeni iPhone modelleri sunuyor ve son olarak da gelen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus oldukça büyük ilgi görmüş ve 2016'yı satış rakamları ile ikinci sırada tamamlayan firma, diğer taraftan 2016 son çeyrekte de Samsung'u geride bırakarak lider olmuştu.

Apple, bu sene iPhone'un 10. senesini kutlayacak. Bu sene iddialar Eylül ayında iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'ı sunacağı ve ayrıca 10. yıla özel olarak da iPhone 8 olarak yeni OLED ekranlı bir akıllı telefonun da geleceği ifade ediliyor.,

Geçtiğimiz Kasım ayında Apple'ın Mart ayındaki etkinlikte 9.7", 10.9", ve 12.9" olarak farklı ekran büyüklüklerine sahip iPad tablet modelleri sunacağı bilgileri gelmişti. Şimdi de Japonya merkezli blog MacOtakara'dan gelen bilgi 7.9" ekrana sahip iPad Pro ve 10.5" iPad Pro modellerinin sunulacağı yönünde. Büyük model ayrıca köşeden köşeye ekran içerecek. Ancak bu modeller Mayıs'tan önce gelmeyebilir.

Diğer taraftan bazı yeni iddialar da geldi. Bu yeni iddialara göre Apple Mart ayında yeni ve önemli bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte de Apple'ın iPhone 7 / iPhone 7 Plus modelinin kırmızı renkli versiyonunu sunacağı ve ayrıca iPhone SE modelinin de 128GB dahili veri kapasitesi içeren bir versiyonunu duyuracağı kaydedilmekte.

Whatsapp