Apple watchOS 6 ve tvOS 13 Duyuruldu

Apple yeni ürünlerinin tanıtımına ara vermeden devam ediyor. iOS 13 işletim sisteminin ardından watchOS 6 ve tvOS 13 işletim sistemi güncellemeleri de bu etkinlikte resmi olarak duyuruldu.

Apple tarafından düzenlenen büyük etkinlik kapsamında birçok yeni ürününü tanıtan şirket iOS 13 ile birlikte watchOS 6 ve tvOS 13 sürümlerinin de duyurusunu gerçekleştirdi.

Apple watchOS 6


Apple tarafından bugün duyurulan akıllı saatlerde kullanılabilen watchOS 6 güncellemesi bu sonbaharda uyumlu bütün Apple Watch saatleri için dağıtılacak. Sesli kitaplar, sesli notlar ve hesap makinesi izleme gibi farklı uygulama ve özellikler ile beraber gelen watchOS 6 güncellemesini mutlaka yüklemenizi öneriyoruz. 

Apple tarafından diğer geliştiricilerin uygulamalarını paylaşabileceği özel bir watch uygulama mağazası da kullanıma sunulacak. Bu sayede sadece Apple değil aynı zamanda diğer geliştiricilerin de uygulamalarını akıllı saatlerinizde kullanabileceksiniz. Akıllı saat içerisinde yer alan sağlık uygulamalarında yapılan yenilikler ile artık sağlığınız konusunda saatiniz sizi daha fazla uyaracak. 

tvOS 13


Apple TV için yayınlanan tvOS 13 güncellemesi ile beraber yeni bir kullanıcı arayüzü ve çoklu kullanıcı desteği nihayet cihazlara ekleniyor. Apple Müzik servisi ile senkronize bir şekilde çalışan tvOS 13 ile şarkı sözlerini artık televizyonlarınızın ekranından takip edebilirsiniz. Diğer taraftan Xbox ve Playstation gibi oyun konsolları içinde desteğe sahip olan tvOS 13 ile çok kolay bir şekilde konsulunuzu televizyonunuza bağlayabileceksiniz.

Whatsapp