Apple Watch yeni butonlar ve kamera ile gelecek

Apple'ın yeni nesil Apple Watch akıllı saati için bilgiler gelmeye devam ediyor.

Apple, akıllı telefon ve tablet pazarının ardından geçtiğimiz sene de giyilebilir cihaz pazarına adım atarken, Apple Watch adındaki ilk akıllı saatini satışa sunmuştu. Bu akıllı saat pazara sunulmasının ardından en çok satan akıllı saat olarak listenin zirvesine yerleşmişti.

Apple, bu sene ise henüz yeni nesil akıllı saatini sunmuş değil ve teknoloji meraklıları özellikle de iPhone akıllı telefon tutkunları büyük bir heyecan içerisinde bu akıllı saati bekliyor.

Büyük ihtimalle, Apple Watch 2 ya da her ne isim ile sunulacaksa bu yeni nesil akıllı saat, önümüzdeki Eylül ayında yeni nesil iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki akıllı telefonlarının tanıtım etkinliğinde gün yüzüne çıkabilir.

Yeni nesil Apple Watch hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, en öne çıkan söylentilerden bir tanesi bu cihazın kamera ile sunulacağı şeklinde. Daha önce farklı firmalar tarafından sunulan bazı akıllı saat modellerinde kameralar kullanılırken, Apple'ın ilk akıllı saatinde böyle bir özelliğe yer verilmemişti.

Ancak görülen o ki yeni nesil Apple Watch modelinde kameraya yer verilebilir. Bir patent başvurusunda ortaya çıkan bir diyagram üzerinden kamera oldukça açık bir biçimde görülebiliyor.

Diğer bir görsel üzerinden ise yine oldukça önemli bilgiler ortaya çıkıyor. Bu görselde Apple Watch görseli yer alırken, burada yeni donanımsal butonlar dikkatleri üzerine çekiyor.

Whatsapp