Apple Watch Series 7 Türkiye'de ön siparişe sunuldu

Apple Watch Series 7 Türkiye fiyatı açıklandı.

Apple, geçtiğimiz ay duyurduğu Watch Series 7 akıllı saat modelini beklendiği üzere bugün Türkiye'de ön siparişe sundu. 15 Ekim tarihinde ise normal satışı başlayacak.

Watch Series 7 karşımıza daha büyük bir ekran ile çıkıyor. Apple, 1.7 mm inceliğe sahip saatin Watch Series 6'ya göre %40 daha ince olduğunu aktarıyor. Bu sayede de ekranın büyüdüğünü söylüyor. Watch Series 7'nin Retina ekranı iç mekanlarda %70 daha fazla parlaklık sunuyor.

Watch Series 7 en dayanıklı saat olarak tanıtıldı. Çatlamalara karşı daha dayanıklı bir yapıya sahip saat IP6X toz dayanıklılık ve WR50 su geçirmezlik sertifikasına sahip. Watch Series 7 41mm ve 45mm seçeneğine sahip.

Watch Series 7 batarya ömrü ve şarj hızı tarafında geliştirmelere sahip. Watch Series 7 18 saat batarya ömrüne sahip. USB-C üzerinden %33 daha hızlı şarj olan akıllı saatin pili 45 dakikada %0'dan %80'e ulaşıyor.

Watch Series 7'de ivmeölçer, jiroskop, kalp atış hızı, VO2max, barometre, altimetre, pusula ve kandaki oksijeni (SpO2) ölçebilen sensöre sahip.

Watch Series 7 yazılım tarafında kutudan WatchOS 8 işletim sistemi ile çıkıyor. WatchOS 8 daha büyük kullanıcı arayüzü elementlerine ve yeni kişiselleştirme seçeneklerine sahip. Apple ayrıca yeni QWERTY klavyeyi saate eklemiş.

Apple Watch Seris 7 önceki saatler gibi sadece iPhone modelleri ile uyumlu olarak çalışıyor. Apple, Android cihazlar ile hala kullanıma imkan sunmuyor. %100 geri dönüştürülmüş alüminyumdan yapılan saat 5 yeni renk seçeneğine sahip. Ayrıca üç paslanmaz çelik ve bir titanyum model sunulacak.

Apple Watch Series 7 fiyatı Türkiye'de alüminyum kasa 41mm için 4399 TL, 45mm için ise 4699 TL olarak açıklandı. Alüminyum kasa gece yarısı, yıldız ışığı, yeşil, mavi ve kırmızı renk seçeneğine sahip. Nike versiyonları aynı fiyata sahip. Nike versiyonları sadece gece yarısı ve yıldız ışığı renk seçeneğine sahip.

Whatsapp