Apple Watch Series 2 iFixit tarafından parçalandı

iFixit, Apple Watch Series 2 akıllı saatin donanım bileşenlerini ortaya çıkardı...

Apple, 7 Eylül tarihinde yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefon modellerini duyururken, ayrıca Apple Watch Series 2 adı ile de yeni akıllı saatini gün yüzüne çıkardı. Bu yeni akıllı saat, özellikle de suya dayanıklı yapısı ile dikkat çekerken, diğer bazı özellikleri ile de ilk modeline göre geliştirmeler içermekte.

Apple'ın yeni akıllı saati, alüminyum alaşım ve paslanmaz çelik kasa içerirken, Apple Watch Sport ve Apple Watch isimleri ile geldi. Ayrıca Apple Watch Edition da sunulurken, bu model ilk nesilde 18K altın kasa yapısı yerine seramik kasa ile sunuldu.

Apple'ın yeni akıllı saati bugün itibari ile satışa sunuldu ve iFixit ekibi de bu yeni akıllı saatin donanım bileşenlerini gün yüzüne çıkardı. Yeni akıllı saat, parçalarına ayrılırken, merak edilen bir çok özelliği de ortaya çıktı.

Apple'ın yeni akıllı saati, Force Touch desteği de içeren ikinci nesil OLED Retina ekrana sahip. 38mm versiyon 272x340 piksel, 42mm versiyon ise 312x390 piksel çözünürlükte ekran içeriyor. Apple S2 SIP içeren Apple Watch Series 2 akılı saat yerleşik GPS desteğine de sahip. NFC; Wi-Fi, Bluetooth 4.0 diğer bazı önemli özellikler olmakta.

WatchOS 3 işletim sistemi üzerinde çalışan Apple Watch Series 2 4.35 V ve 273mAh batarya içeriyor. Akıllı saat 50 metreye kadar su altında kullanılabilmekte.

Whatsapp