Apple Watch Series 2 için kutu açma videosu geldi

Apple Watch Series 2 olarak yeni akıllı saat için ilk kutu açma videosu da geldi...

Apple'ın 7 Eylül tarihinde düzenlediği etkinlikte yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki akıllı telefon modelleri resmi olarak duyurulmuştu. Bu akıllı telefonlar ile birlikte ayrıca Apple Watch Series 2 olarak teknoloji devi firma yeni akıllı saat modelini resmi olarak duyurdu. Tasarım olarak öncekine benzer olarak gelen Apple Watch Series 2, bazı yeni özelliklere de sahip.

https://www.youtube.com/watch?v=y7jXhAQMQ6I

Apple Watch Series 2, iki farklı versiyon olarak geldi. Bunlardan bir tanesi alüminyum alaşım kasa içerirken, diğeri ise paslanmaz çelik kasa ile geldi. Apple ayrıca Apple Watch Edition adındaki seramik kasaya sahip bir başka versiyonunu da gün yüzüne çıkardı.

Apple'ın cihazlarının Cuma günü satışa sunulmaları ile birlikte videoları da gelmeye başlarken, teknoloji meraklıları kutu açma videolarına da büyük ilgi gösteriyor.

Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri gibi Apple Wacth Series 2 için de kutu açma videosu geldi ve bu yeni videoyu haberimizin içinde izleyebilirsiniz.

Apple Watch Series 2, 42mm ve 38mm olmak üzere erkek ve kadın kullanıcılar için iki farklı büyüklükte geliyor. 50 metreye kadar su altında kullanılabilen akıllı saat ayrıca yerleşik GPS ile de dikkat çekmekte.

Apple'ın yeni çift çekirdekli işlemcili S2 yonga setinden güç alan Apple Watch Series 2, WatchOS 3.0 işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Whatsapp