Apple Watch için tasarlanan Hermes kayışlar satışa sunuldu

Apple, Hermes Edition'ın ardından şimdi de Hermes kayışları satışa sundu

Akıllı saat pazarının yeni isimlerinden olan Apple, geçtiğimiz sene Nisan ayında Apple Watch adı ile ilk akıllı saatini satışa sunmuştu. Bu cihaz için duyuru aslında Eylül 2014'de gelirken, firma akıllı saatini pazara sunmak için biraz beklemişti.

Apple'ın akıllı saati, mazleme kalitesine göre üç farklı versiyon olarak geldi. Bunlardan ilgi Apple Watch Sport olurken, en alt seviye olan model alüminyum alaşım kasa içeriyor.

Ayrıca bir üst seviye Apple Watch adı ile geldi ve bu versiyon da paslanmaz çelik kasa içerirken, ayrıca ekranı da safir cam ile güçlendirilmiş. En üst versiyon ise Apple Watch Edition oldu ve bu versiyon ise 1K altın kasa ve safir cam ekran ile sunuldu.

Diğer taraftan büyüklük olarak da kadın ve erkekkullanıcılar için iki ayrı model geldi ve bunlar 38mm ve 42mm kasa büyüklükleri içermekteler.

Apple cihazını moda tasarımı olarak da öne çıkartırken, ayrıca bir süre önce Apple Watch Hermes Edition satışa sunulmuştu. Lüks marka Hermes'in kayışını içeren model oldukça ilgi görürken, firma şimdi de Hermes kayışları yanlız olarak satmaya başladı.

Apple Store üzerinden satın alınabilen yeni Apple Watch Hermes kayışlar, hem 38mm hem de 42mm versiyon için geliyor. Fiyatlarına bakacak olursak eğer, Hermes Single Tour, 340$, Double Tour 490$ olurken, Double Cuff kayış ise 690$ olarak satın alınabiliyor.

Hermes kayışlar oldukça yüksek fiyatlı gelirken, standart Appl Watch kayışlar ise 49$ seviyesinden başlıyor.

Whatsapp