Apple Watch 2 bu sonbaharda sunulabilir

Apple'ın yeni akıllı saati 2016 bitmeden raflarda yerini alabilir...

Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden birisi olan Apple, geçtiğimiz sene popüler segmentlerden birisi olan akıllı saat pazarına giriş yaparken, Nisan ayında firmanın ilk akıllı saati Apple Watch pazara sunulmuştu. Aslında bu cihazın duyurusu çok daha önce 2014 Eylül ayında gelirken, firma akıllı saatini pazara sunmak için biraz beklemişti.

Apple Watch, kullanılan malzeme açısından 3 farklı versiyon olarak satışa sunuldu.

Kadın ve erkek kullanıcılar için ayrıca 38mm ve 42mm büyüklüğe sahip olan Apple Watch'ın en düşük versiyonu Apple Watch Sport olurken, bu versiyon alüminyum alaşım kasa ile gelmişti. Ayrıca Apple Watch paslanmaz çelik kasa ve safir cam ekran içerirken, Apple Watch Edition ise 18K altın kasa ve safir cam ekrana sahipti.

Apple Watch 2 ya da her ne isim ile gelecekse yeni akıllı saat ise büyük bir merakla beklenirken, yeni gelen iddialara göre Eylül ya da Ekim ayı içerisinde yeni nesil Apple Watch'ın duyurulabileceği ifade ediliyor. İddia ise DigiTimes üzerinden gelmekte.

Henüz yeni Apple Watch 2'nin hangi tasarım özellikleri ile sunulacağına, ya da teknik özelliklerinin ne olacağına dair bilgi bulunmazken, kısa bir süre önce Apple'ın bazı patent başvuruları ortaya çıkmıştı.

Firmanın bu patent başvurularında ise daha fazla buton göz önüne çıkmıştı. Ayrıca yeni nesil Apple Watch da kamera da kullanılabileceği ifade ediliyor

Whatsapp