Apple Türkiye, 14 işçi arıyor

Apple Türkiye resmi sitesinde gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte, farklı konumlarda çalışmak üzere 14 işçi aradığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde yeni nesil akıllı cep telefonları ve akıllı saat modelleriyle birlikte karşımıza çıkan Apple, kullanıcı memnuniyetini elden bırakmadan yoluna devam ediyor. Apple Türkiye'deki mağazalarında çalışmak üzere 14 farklı işçiyi almayı hedeflerken, firmanın ülkemizde ilk defa bu kadar yoğun işçi talebinde olduğunu görüyoruz.


Resmi mağaza açılışları ardından ayda yada hatta haftada birkaç defa işçi alımı ilanı veren Apple Türkiye, dün itibariyle iş ilanlarını bölümünü baştan sona güncelledi. Bünyesindeki mağazalarda görev üstelenecek olan 14 farklı işçi aradığını belirten Apple Türkiye, bu işe alımlarla birlikte ise daha çok perakende satış bölümünü hedefliyor.


Teknoloji dünyasında büyük yer bulan bu işe alım haberi ardından firmanın Zorlu Center ve Akasya AVM'de bulunan mağazalarının yanı sıra bir mağaza daha açmayı planladığı belirtiliyor.


Kimi kesimler ise Apple'ın yeni bir mağaza açma niyetinde olmadığını, geliştirdiği yeni cihazların görmesini beklediği yoğun talepler nedeniyle bu işe alımları gerçekleştireceği belirtiliyor.


Apple tarafından paylaşılan iş ilanlarına baktığımızda Pazar Lideri, Apple Genius, Kurumsal Müşteri Lideri gibi birçok farklı unvanın yer aldığını da söyleyebiliriz. Bakalım Apple bu işe alımlar ardından kadrosunu mu genişletecek yada gerçekten yeni bir mağaza ile mi karşımıza çıkacak?

Whatsapp