Apple seneye iki yanı kavisli ekrana sahip iPhone modeli sunabilir

Apple'ın iPhone 7S Pro modeli kavisli ekran ile sunulabilir

Akıllı telefon pazarının yenilikçi ve önemli üreticilerinden birisi olan Apple, gelecek ay yepyeni modellerini sunma hazırlıkları içerisinde. Bu yeni modeller gelen bilgilere göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adları ile gelecek. Daha önce bilgiler daha Premium seviye olan bir cihazın da iPhone 7 Pro adı ile sunulacağı şeklindeydi. Ancak firmanın sadece iki model ile bu sene karşımıza geleceği kaydediliyor.

Diğer yandan gelecek sene için de iddialar gelmeye çoktan başladı. Bu yeni iddialara göre Apple, gelecek sene sunacağı yeni Premium akıllı telefonda iki yanı kavisli ekran tasarımına yer verebilir.

Söylentilere göre Apple, seneye 4.7" ekrana sahip yeni iPhone 7S modelini pazara sunacak. Ayrıca daha büyük model iPhone 7S Plus 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, daha üst ve üst donanım özelliklerine sahip üçüncü bir versiyon da yine 5.5" ekran ile sunulacak.

Apple'ın bir süredir AMOLED ekranlarını iPhone akıllı telefon modellerinde kullanmak için girişimler yaptığına dair bilgiler gelirken, en yakında olarak 2017'de AMOLED ekranlar iPhone cihazlarda yerini alabilir. Bu da iPhone 7S modellerinde Apple'ın ekranı hem düz hem de kavisli AMOLED ekranlar ile değiştireceği şeklinde düşünülebilir.

Ancak Ming-Chi Kuo ve uzmanlar 2019'dan önce Apple'ın bu değişikliği gerçekleştirmeyeceği şeklinde. Bakalım ilerleyen tarihlerde durumlar değişecek mi....

Whatsapp