Apple Pay banka sayısını arttırmaya devam ediyor

Apple şirketinin mobil ödeme yöntemi olan Pay, hem destek sunduğu ülke sayısını hemde bankaların sayısını arttırmaya devam ediyor.

Mobil ödeme yöntemlerinin hayatımızda artık çok daha önemli bir yer alacağı ve özellikle son dönemlerde popüler şekilde kullanılmaya başlanılacağı düşünülüyor. Bu bağlamda kendi mobil ödeme yöntemi Apple Pay'ı duyuran dev şirket, bu hizmeti artık sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde değil Kanada, Çin, Rusya, İtalya ve İspanya'da da kullanıma sunmuştu.

Ödeme sistemini gittikçe daha çok ülkeye yaymak adına çalışmalarını sürdüren ve diğer ülkelerde de bu yöntemi kullanıma açmak isteyen şirket, aynı zamanda mevcut ülkelerdeki banka sayısını da arttırmaya devam ediyor. Destek sunan banka sayısını gittikçe arttıran şirket, listesini güncelleyerek kamuoyu ile paylaştı.

Rusya: Credit Bank of Moscow ve Credit Ural Bank ( Visa debit kartlar ve kredi kartları )

İspanya: Caja Rural ( Visa debit kartlar ve kredi kartları ), EVO Banco ( Visa debit kartlar ve kredi kartları )ve Openbank (Mastercard online ödeme yöntemleri).

Kanada: Assiniboine Credit Union, Cambrian Credit Union Limited, Steinbach Credit Union ve Vancity bankaları

İtalya: Buddybank, CARTA BCC, Cassa Centrale, Casse Rurari Trentine ( kredi kartları) ve Credit Agricole bankaları

Çin: Bank of Baoding, Xiamen Bank, Yinzhou Bank, Yunnan HongTa Bank, Yunnan Rural Credit Cooperatives, Zhejiang Chouzhou Commercial Bank, Zhejiang Rural Cooperatives ve ZhongYuan bankaları

Amerika Birleşik Devletleri: 5 Star Community Credit Union, AlaTrust Credit Union, Apple River State Bank, Bank of Weston, Community Bank of Elmhurst, Farmers & Merchants Savings Bank, Farmers and Merchants Bank of South Carolina, First Bank of Coastal Georgia, First Citizens Federal Credit Union, First National Bank of Gillette, Killbuck Savings Bank, Lighthouse Bank, Merchants Bank, Morton Credit Union, MutualBank, One Credit Union, SeaComm Federal Credit Union, Security First Bank of North Dakota, Ukrainain Federal Credit Union, Unico Bank, United Fidelity Bank ve Wayne Westland Federal Credit Union bankası.

Whatsapp