Apple Music, öğrenciler için %50 daha düşük fiyata geldi

Apple Music için yeni bir üyelik seçeneği daha geldi.

Apple, iPhone ve iPad modelleri başta olmak üzere sunduğu bir çok farklı cihaz ile teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden bir tanesi ve son dönemde Apple Music ile müzik sektörünü de bizlere getiriyor.

İlk olarak geçtiğimiz sene yaz aylarında Apple Music, iOS platformu için sunulmuş ve beraberinde de bazı tartışmalar getirmişti.

Firma ilk 3 ay ücretsiz olarak Apple Music'i sunarken, bir çok ünlü şarkı sanatçısı, başta da Taylor Swift, şarkılarını ücretsiz olarak vermeyeceklerini açıklamış ve Apple, ücretsiz dönemde de sanatçılara ödeme yapacağını açıklamıştı.

Apple Music, sadece Apple'ın kendi platformlarına özgü değil. Ayrıca bu sene başlarında Android platformu için de sunulan Apple Music, bu platformda oldukça ilgi görmüştü.

Kısa süre önce Apple, 2016, ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıklarken, Apple Music ücretli kullanıcı sayısını da açıkladı. Daha önceki dönemde 11 milyon olan ücretli Apple Music kullanıcısı, 3 ayda 2 mlyon artarak 13 milyon seviyesine geldi.

Apple, bir süre önce Apple Music'i Türkiye'de de sundu. Hem iOS hem de Android platformunda yer alan Apple Music, Türkiye'de 3 aylık ücretsiz üyelik sonrasında 9.99TL standart üyelik ve 14.99TL aile üyeliği ile kullanılabiliyor.

Apple, şimdi de yeni bir üyelik ile daha karşımıza geldi. Öğrencilere özel olarak gelen bu üyelik, henüz ülkemizde yer almasa da ABD, İngiltere, Almanya, Danimarka, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zelanda'da sunulmuş durumda. Öğrenciler artık standart üyeliğe göre %50 indirimli olarak Apple Music'i kullanabiliyor.

Whatsapp