Apple, MAC bilgisayarları için yeni reklam kampanyası hazırladı

Apple firması MacBook, MacBook Pro, iMac, iMac Pro ve MacPro'yu ön plana çıkardığı yeni reklam filmleriyle karşımıza çıktı.

Akıllı telefon üretiminde olduğu kadar adından teknoloji dünyasının her alanında söz ettirmeyi başaran Cupertino merkezli Apple firması, bilgisayar dünyasındaki oyuncuları olan MAC bilgisayarlar için yeni bir reklam kampanyası başlattı. Hazırlanan reklam kampanyasında macOS işletim sisteminin işlevselliği hakkında bilgi verilen videolarda, bu ürün gamındaki cihazların çok amaçlı kullanılabildiği öne sürülüyor.

Şirket tarafından yayınlanan reklam filmlerinin her biri 60 saniye uzunluğundayken, 4 reklam videosu firma tarafından paylaşıldı. MacBook, MacBook Pro, iMac, iMac Pro veya MacPro ile internet üzerinde sörf yapmanın ne kadar zevkli ve e-postalarınızı kontrol etmenin ne kadar basit olduğununa “Behind The Mac” başlıklı videoda söz ediliyor.

Reklamlardan birisi cihazın genel özelliklerini övgü dolu sözlerle överken, diğerleri ise fotoğrafçılar, müzisyenler ve kodlama işlemi gerçekleştirenler için ne kadar iyi bir cihaz olduğunu gözler önüne seriyor.

Apple firması yayınladığı bu reklam filmleriyle birlikte MAC serisi altına konumlandırdığı cihazların satış performansını arttırmayı hedefliyor. Son dönemlerde bilgisayar sektöründe de adından sıkça söz ettirmeyi başaran şirket, bakalım yeni reklam kampanyaları ile serinin satış performansını arttırmayı başarabilecek mi?

Whatsapp