Apple, kullanıcılardan gelen 8 yeni videoyu iPhone 6S için yayınladı

Apple, "Shot on iPhone" videoları yayınlamaya devam ediyor...

Mobil pazarın güçlü ismi Apple bir çok farklı cihaz sunsa da özellikle iPhone akıllı telefon modelleri, Cupertino, ABD merkezli firmanın en büyük gelir kalemi olurken, her sene yeni ve daha üst modeller gelmeye devam ediyor.

Apple geçtiğimiz sene iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adındaki akıllı telefon modellerini sunmuştu. Bu cihazlar bir önceki sene gelen iPhone 6 / 6 Plus ile benzer tasarıma sahipken, donanım açısından ise yükseltmeler içeriyor.

Apple, ayrıca Mart ayında da iPhone SE adındaki akıllı telefon modelini duyurmuştu. Tasarım olarak iPhone 5S gibi gelen cihazın donanım özellikleri ise büyük oranda iPhone 6S'e benzemekte.

Firma şu anda pazarda bu 3 akıllı telefon modeli ile mücadele ederken, satış rakamlarını arttırmak için videolar da sunuyor ve özellikle de son dönemde iPhone 6S sahibi kullanıcıların çektiği "Shot on iPhone" olarak sunulan videolar ilgi çekmekte.

Bu videolarda iPhone 6S kullanıcıları, yakaladıkları özel alanları videoya çekmiş ve Apple da 16 saniyelik videoları yayınlarken, 8 yeni video daha geldi. Bu videoları, haberimizin sonunda bulabilirsiniz.

Apple iPhone 6S akıllı telefon, 4.7" büyüklüğünde ve 1334x750 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihaz 2GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB / 64GB / 128GB olarak belirlenmiş. Apple'ın kendisi tarafından geliştirilen A9 yonga setinden güç alan cihazın arkasında 12MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise iOS 9 olarak belirlenmiş.

https://youtu.be/ibnInGKFvO0

https://youtu.be/AhtlvSQ6o38

https://youtu.be/PCvwPM6UKc0

https://youtu.be/4snreaKYqFI

https://youtu.be/EMuXwGaRZdc

https://youtu.be/EzwQ6xZaw-A

https://youtu.be/anVscGO3SQA

https://youtu.be/dnMfVp8MoH4

Whatsapp