Apple karşımıza, Clips 2 ile birlikte çıktı

Apple tarafından yayınlanan fotoğraf ve video düzenleme uygulaması Clips'in, App Store üzerinde bugün itibariyle Clips 2 sürümlü yeni güncellemesi yayınlandı.

Yayınlandığı ilk hafta içerisinde 1 milyondan fazla indirme rakamına ulaşan Apple'ın Clips isimli uygulaması, kısa süre içerisinde elde ettiği başarı ardından App Store'un en önemli isimleri arasına girmeyi başarmıştı. Eğlenceli bir yapı içeren ve özellikle sosyal ağ sitelerinde çok daha profesyonel resimler paylaşmak isteyenleri hedefleyen Clips, yeni güncellemesiyle birlikte daha keyifli bir hale bürünüyor.


Uygulamanın arayüzü daha kolay kullanılır bir hale bürünürken, artık bünyesinde onlarca farklı yapıştırma desteklerini içeriyor. Yeni uygulama ile Yıldız Savaşları ve Mickey ile Arkadaşları gibi bir çok ünlü karakterin çıkartmalarına da erişebilirken, iPhone X kullanıcıları içinse farklı bir yapı da çalışıyor. Uygulama iPhone X'lerde arka planı kaldırarak animasyon ekleyebilirken, çekilen resimleri dilerseniz uçsuz bucaksız manzaralarla süsleyebiliyorsunuz.


Hareketsiz fotoğraf çekip paylaşma ve cihaz dilinin değişmesine gerek kalmadan farklı dillerde Canlı başlıklar ekleme gibi özelliklerde yeni güncelleme ile uygulamaya kazandırılırken, güncellenen arayüzde ise canlı başlıklar ile efektleri çok daha hızlı bir şekilde sisteme ekleyebiliyorsunuz.


iPhone X kullanıcıları uygulamanın selfie ortamlı özelliğinden yararlanarak resimlerini birer sanat eserine dönüştürürken, çıkartmaların yanı sıra şirket tarafından tasarlanan 16 canlı ve retro çıkartma da uygulama içeriğinde bulunuyor.


iCloud desteğini de artık bünyesinde barındıracak olan uygulama, Clips içeriğinde yer alan tüm resim ve videolarınızı böylelikle tüm iOS'lu cihazlarınız üzerinden görüntülemenize imkan tanıyacak.

Dilerseniz Clips 2 uygulaması ve güncellemesine herhangi bir ücret ödemeden aşağıdaki uygulama sayfamız üzerinden erişebilirsiniz;

 

Whatsapp