Apple iPhone XS, XS Max ve Apple Watch Series 4 Ön Siparişe Sunuldu 

Apple, sadece birkaç gün önce resmi tanıtımını yaptığı yeni iPhone modelleri İPhone XS ve iPhone XS Max ile yeni Apple Watch Series 4'ü ön siparişe sundu.

Birkaç gün önce Apple, yeni iPhone XS, İPhone XS Max ve yenilenmiş Apple Watch Series 4 tanıtımını yaparak tüm teknoloji dünyasının dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Şirket her zamanki gibi duyuruyu takip eden hafta sonundan başlayarak yeni ürünlerini ön siparişe sundu ve ön siparişten bir hafta sonra da teslimatlara başlayacak. 

Ancak, Amerika'da hafta sonu bugün başlıyor ve Apple.com veya Apple cihazlarınızdan Apple Store'u ziyaret ederek yeni iPhone ve Apple Watch saatinizi sipariş edebilirsiniz. Tani ki bu şimdilik Türkiye'deki kullanıcılar için geçerli değil. İşte yeni iPhone XS ve iPhone XS Max'ın bellek seçeneklerine göre fiyatları: 


Apple Watch Series 4 ise 2015 yılında piyasaya sunulduğundan bu yana Apple'ın giyilebilir teknolojileri alanında ilk büyük değişimini geçirdi. Öncelikle, çok daha büyük ekran alanı sunmayı sağlayan daha ince çerçeveler dikkat çekiyor. Daha sonra, önceden 38mm ve 42mm boyutlara sahip olan saatler, artık 40mm ve 44mm boyutlarında. Bu hızlı donanıma, bir de ECG monitörü ekleniyor.

Yeni Apple Watch Series 4 saatinizi Aluminyum ve paslanmaz çelik gövdeli olarak tercih edebilirsiniz. Aluminyum gövdeye sahip modelde hücresel bağlantı desteği yok ancak paslanmaz çelik versiyonda tam GPS ve hücresel bağlantı desteği de bulunuyor. 

Apple Watch Series 4 GPS GPS + Hücresel
Aluminyum 40 mm başlangıç 399$ / 3.499 başlangıç 499$
Aluminyum 44 mm başlangıç 429$ / 3.749 TL başlangıç 529$
Paslanmaz Çelik 40 mm Blinmyor başlangıç 699$
Paslanmaz Çelik 44 mm Bilinmiyor başlangıç 749$

Uygun fiyatlı iPhone modeli olan iPhone XR ise 19 Ekim tarihinde ön siparişe sunulacak.

Whatsapp