Apple iPhone XR 2019 Görüntüleri, Çift Arka Kamerayı İşaret ediyor 

Apple'ın Eylül ayında piyasaya sunması beklenen yeni iPhone modeli iPhone XR 2019'un gelişmiş bir çift kamera kurulumuna sahip olacağını gösteren görüntüler sızdırıldı.

İPhone XR, ilk ve ikinci çeyrekte Apple'ın en çok satan akıllı telefon modeli olmuştu. Şimdi, iPhone XR 2019'un ilk 3D render görselleri ortaya çıktı ve bu görüntülere göre akıllı telefon, eski ile yeni modelin, %50 ~ %50 karışımı bir tasarıma sahip olacak.

Arka panelde yenilikler dikkat çekiyor. Bu cihaz, internete sızdırılan iPhone XI görüntülerinde de dikkat çeken kare şeklinde bir kamera ünitesi üzerinde çift kamera sensörüne sahip olacak. Akıllı telefonun ön tarafı değişmiyor ve iPhone XR 2019 6.1 inçlik ekran boyutuna sahip olacak. Ve kalınlığı da koruyarak aynı boyutlarda bir tasarıma sahip olacak. 

Yeni model, en kalın noktada 8.5 mm ve gövdenin geneli itibariyle 7.8 mm kalınlığı ile önceki modelden daha ince olacak. Mevcut iPhone XR'nin kamera çıkıntısını göz ardı edersek 8.3 mm kalınlığa sahip olduğunu hatırlatalım. 

Kamera detayları bilinmiyor, ancak Apple'ın biri normal ve biri telephoto lens 12MP sensörlü, mevcut iPhone XS çift kamerasını tekrar kullanması muhtemel görünüyor. Ön tarafta ise çentik ve face ID de değişmemiş gibi görünüyor. Bu cihaz, Apple'ın LCD panel kullandığı son cihaz olabilir. 

https://www.youtube.com/watch?v=xetWpPkPmLA

Her zamanki gibi, Apple’ın iPhone’larda USB-C’ye geçeceğine dair doğrulanmamış söylentiler var, ancak görüntülerde buna dair bir iz yok. Yeni iPhone'larda USB-C bağlantı noktası kullanılması, insanlara yeni 18W şarj cihazlarını da kullanma olanağı verebilir. 

Whatsapp